Bijles Geschiedenis Den Haag

Bijles geschiedenis Den Haag
Bijles Geschiedenis | Bron: Free Images | Fotograaf: Applecline

Op de basisschool krijgen kinderen voor het eerst te maken met het schoolvak geschiedenis. Kinderen op deze leeftijd hebben hier vaak moeite mee omdat zij niet kunnen inzien waarom het relevant zou zijn om over iets te leren dat toch al is gebeurd. Wij zijn van mening dat geschiedenis op de basisschool onontbeerlijk is en dat, mits het op een leuke manier behandeld wordt, door ieder kind als interessant ervaren kan worden.

Bij het vak geschiedenis komen een aantal vaardigheden aan bod die voor basisschoolkinderen onwennig zijn maar wel ontzettend belangrijk voor de rest van hun schoolcarrière. Het maken van samenvattingen is daar een voorbeeld van, maar ook het lezen interpreteren van bronnen

Wij zullen ons uiteraard richten op het de stof die volgens het curriculum van uw basisschool behandeld dient te worden, maar wij zullen het ook niet nalaten om zo nu en dan ter verduidelijking zelf lesmateriaal aan te bieden .

Locaties voor bijles basisschool Geschiedenis Den Haag?

We geven zowel een-op-een als in kleine groepen bijles op diverse locaties. Bijles engels wordt aan huis, in de bieb bij u in de buurt, en op onze werklocaties gegevens zoals in het Centrum van Den Haag of in Scheveningen. Mocht u het ergens anders willen, kan dit altijd op afspraak.

Tarieven Bijles geschiedenis

Bijles geschiedenis aan huis € 25 p/uur

Contact of vragen

E-mail: info@bijles-denhaag.com
Telefoon: 0610255420 (09.00u tot 20.30u)
Inschrijven: Klik hier om in te schrijven of vul hier rechts het contactformulier in

Meer dan alleen geschiedenis bijles?

Bijles Den Haag geeft meer dan alleen bijles geschiedenis. U of uw kind kunt/kan zelf bepalen wat voor bijles er gegeven wordt. Wel dient dit van te voren worden aangegeven zodat de bijlesdocent zich kan voorbereiden. We zijn gespecialiseerd in diverse vakken, van talen zoals Frans en Engels, maar ook wiskunde B en economie.