Bijles rekenen Den Haag

Bijles rekenen Den Haag | Bron: Veendammer

Veel basisschool leerlingen en dan de bovenbouw met name hebben moeite met de vakken Nederlands, Engels en vooral Rekenen. Dit komt omdat deze materie vaak abstract en moeilijk voor te stellen is. Termen zoals decimalen, decagrammen, percentages en drie tiendes klinken sommige leerlingen als nachtmerries in de oren.

Bijles Rekenen aan huis

Thuis bijles rekenen heeft een aantal voordelen. Als eerste wordt het visualiseren van het rekenen veel makkelijker. We kunnen letterlijk een zak suiker pakken, dit in gewichten, percentages, meeteenheden uitbeelden. Hierdoor wordt begrip beter en pakken de kinderen het sneller op.

Galado: “Dus een watermeloen van een 1 kg is dus 500 gram per helft.. Pfff dat is veel watermeloen!”

Bijles Rekenen Den Haag – Bibliotheek

De Engelse rekenen wordt doorgaans aan huis gegeven omdat deze leerlingen nog niet alleen over straat mogen. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen en voor die gevallen wordt er ook bijles gegeven in de bilbliotheek bij u in die buurt.

Wat kost Bijles rekenen?

De kosten van deze rekenbijles zijn locatiegebonden. Daarnaast gebruiken we ook een 10-urenkaart. Door deze af te nemen, koopt u in een klap 10 lessen, waarna u er één gratis krijgt. Vraag naar de voorwaarde via ons contactformulier. De kosten gelden niet alleen voor rekenen, maar ook voor talen, zoals Engels en Nederlands of voor bijles voor de Cito. Zelfs middelbareschool bijles wordt gegeven tegen dezelfde prijs

Basisschool bijles aan huis € 30 p/uur

We nemen contact met u op

Vul het onderstaande contactformulier in en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld met betrekking tot Basisschool bijles.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

niveau van de leerling (verplicht)

Ik wil een gratis intakegesprek inplannen
JaNee

Uw bericht