Tarieven & Materiaal

Voor de leerlingen: De bijles gaat over alle vakken en alle soorten opleidingen op middelbaar niveau tot de derde klas. Heb je vragen of weet je iets niet zeker? Stel je vraag via het contactformulier.

Kijk in de onderstaande lijst naar de prijzen. Voor meer informatie over de soort bijles, klikt u op de naam.

Tarieven

Soort bijles  kosten per lesuur
Bijles: middelbare school  €25,00
Bijles: basisschool  €35,00

Goedkope bijles

Nog goedkoper dan €25,00 per uur? Dat kan.

 1. €11, 25 per uur:
  1. Naschoolse ondersteuning en achterstanden wegwerken vanaf €45 per maand. Dit zijn groepen van maximaal 6 leerlingen per bijlesleraar. Ook  hier zitten voorwaarden aan. Kijk hiervoor op de pagina huiswerkondersteuning.
  2. Begrijpend lezen lessen vanaf €50 per maand. Dit zijn groepen van maximaal 6 leerlingen per docent. Ook  hier zitten voorwaarden aan. Kijk hiervoor op de pagina begrijpend lezen lessen.
 2. €18,00 per uur:
  1. Bijles in groepsverband. Kleine groepen met leerlingen op hetzelfde niveau voor €18,00 per leerling met een max van 4 leerlingen per klas.

Materiaal

De leerling dient het volgende elke les bij zich te hebben:

 • Bijlesschrift; deze kan zelf gekocht worden of bij ons voor €0,50 per schrift.
 • Leerstof; zowel studie- als oefenboek.
 • Indien mogelijk: toegang gegevens tot Magister

Vraag een gratis intakegesprek aan

Indien u erover nadenkt om uw kind op bijles te zetten, kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Hierna zal ik contact met u opnemen en een afspraak inplannen. Het is belangrijk om in eerste instantie te kijken of uw kind zich wel prettig voelt. Indien het intakegesprek prettig is verlopen en u de bijles wilt doorzetten, maken we een afspraak voor de volgende les.

Contact of vragen

Heeft u vragen of wil u een een bijles volgen?  Gebruikt de onderstaande gegevens om met ons in contact te komen of vul het formulier in zodat wij contact met u opnemen.

E-mail: info@bijles-denhaag.com
Telefoon: 0610255420 (09.00u tot 20.30u)
Inschrijven: Klik hier om in te schrijven

Vul dit als u wilt dat ik contact met u opneem: