Wie zijn wij?

Alex Govers
Officemanager / Oprichter
Dankzij mijn dyslexie heb ik als leerling / student veel tijd gespendeerd bij bijlessen, huiswerkbegeleidingen en remedial teachings. Als lastige en met name koppige leerling heb ik veel van mijn schoolperiode geprobeerd onder mijn huiswerk uit te komen. Deze situaties hebben mij een geleerd weerstanden en patronen bij leerlingen te herkennen en hier geduldig mee om te gaan.
Saida Outmany
Docente
De reden dat ik voor het basisschool onderwijs gekozen heb is dat ik het leuk vind om verschillende vakken te geven. Ik vind het interessant om te zien waarom een leerling goed kan zijn in rekenen maar bijvoorbeeld niet in aardrijkskunde. De kracht van een goede docent is om in te kunnen spelen op deze veel voorkomende verschillen.
Nabila Simouni
Docente
Mijn naam is Nabila en ik wil graag een steentje bijdragen aan de toekomst van basisschool kinderen door middel van bijles geven. Ik wil graag de kinderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Het lijkt mij daarom ook heel leuk om hiermee aan de slag te gaan.
Rick van Kampen
Docent
Middelbare docent, motivator, betrokken en zeer gedreven in het ondersteunen van de zijn leerlingen. Naast het ondersteunen bij de huiswerkklassen, geeft hij individuele bijlessen en les aan de middelbare school.
Pim van Driessen
Docent Engels
Ik heb een aantal jaar in Australië gewoond, waar ik de Engels taal meester heb gemaakt. Hier heb ik ook het besluit genomen om, bij terugkomst in Nederland, de studie Engelse docent te volgen. Inmiddels geef ik met veel plezier en jeugdige enthousiasme bijles aan kinderen en adolescenten. Ik kan me goed verplaatsen in de jeugd waardoor mijn sterkte punt is het motiveren en in beweging krijgen van de jongeren.
Duygu Var
Docente, Pedagoog
Naast mijn pedagogische achtergrond heb ik altijd heel veel interesse gehad op het gebied van les geven. Ik vind het leuk om kinderen iets mee te geven en ze te zien ontwikkelen. Vooral als je hier iets aan hebt bijgedragen is het nog veel leuker! Tijdens het geven van bijlessen is het een-op-een contact dan ook zo fijn. Op deze manier kun je nog veel meer aandacht besteden aan de ontwikkeling en de kinderen aanbieden wat ze nodig hebben om verder te kunnen.
Lex Lehmann
Docent
Betrokken, gemotiveerde en enthousiaste basisschool docent. Als bijlesleraar kan ik net dat beetje extra tijd of uitleg bieden wat een kind nodig heeft om iets te begrijpen. Een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind is waar ik het voor doe.