Bijles Citotoets Den Haag

Cito Toets oefeningen

Bijles Cito
Bron: Cito

Zit uw kind in groep 7 of gaat uw kind hier volgend jaar naar toe? Dan is het raadzaam om voorbereid te zijn voor de Citotoets. We van Bijles Den Haag oefenen diverse materie, van makkelijk Engels tot moeilijk rekenen en leggen de nadruk op de stof die uw kind het lastigst vindt. We richten ons op de materie die wel al behandeld is.

Citotoets is een momentopname

Een van de veel voorkomende problemen die we zien bij de Cito Toets is de toenemende druk bij de leerling. Het draait tegenwoordig alleen nog maar op presteren. Hoge cijfers halen en presteren. Doordat het kind binnen een korte periode een aantal toetsen moet doen, waar de rest van zijn/haar toekomst vanaf hangt, kan het verstandig zijn om dit te oefenen. Stel u voor dat uw kind zenuwachtig is en daarmee slecht presteert. We zien het vaak gebeuren dat leerlingen te laag niveau toegeschreven krijgen terwijl ze veel slimmer zijn dan de toets uitwijst.

Bijles Citotoets Den Haag Tarieven

Bijles Citotoets aan huis € 30 p/uur

Meer dan alleen Bijles Citotoets

Uiteraard beperken we ons niet tot bijles voor de Cito Toets. Wij richten ons op het geven van bijles van elke formaat en elke intensiviteit. Mocht u dus bijles op middelbare school niveau wensen, zoals bijles Wiskunde,  leveren wij dit ook.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

niveau van de leerling (verplicht)

Ik wil een gratis intakegesprek inplannen
JaNee

Uw bericht

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren