Bijles Den Haag basisschool

Basisscholen van tegenwoordig zetten het gemiddelde van de klas voort. Het kan voorkomen dat uw kind op sommige gebieden onder het gemiddelde valt. Misschien heeft uw kind moeite met rekenen of met taal; zoals Engels of Nederlands. Wellicht wens u extra oefenmateriaal en uitleg voor de aankomende cito toets. Bijles Den Haag basisschool helpt op al deze vlakken.

Wij van Bijles Den Haag hebben zowel onderwijsassistentes als basisschool docenten in spé die graag uw kind helpen om beter te presteren. Met een interactieve en dynamische aanpak helpen we de kinderen de stof eigen te maken. Dit leert hun op spelende wijs bekend te worden met de stof.

Wat vindt Shailesh van Bijles Den Haag?

Bijles Den Haag basisschool – locaties

Basisschool bijles
Bijles Basisschool – Bron: Cienpies

De Bijles Den Haag basisschool vaak bij u aan huis gegeven. Mocht u een meer publiekelijk terrein de voorkeur geven, werken we ook in de centrale bibliotheek. In enkele gevallen is het ook mogelijk om bijles bij de docent thuis te krijgen. Dit is veelal goedkoper. Voor meer informatie hierover kunt u het beste even bellen of het onderstaande contactformulier invullen.

Wat kost Bijles Den Haag basisschool?

Basisschool bijles aan huis € 30,00 p/uur

We nemen contact met u op

Vul het onderstaande contactformulier in en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld met betrekking tot Basisschool bijles.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

niveau van de leerling (verplicht)

Ik wil een gratis intakegesprek inplannen
JaNee

Uw bericht

Bewaren

Bewaren

Bewaren